tirsdag
13.0 °C
  75 %

Reisebrev i fra 16-17 Juli golf NM Utsikten Golfpark

Lag NM 2. Div – Utsikten Golfpark

Denne helgen har Mads, Morten, Ole, Pål og Toralf spillt Lag NM på Utsikten Golfpark i Kvinesdal.

Lørdag 16.07.2022 – “Foursome”
Lag nr 1 var Ole og Pål som slo ut først der de spillte formatet “Foursome” som går ut på å slå annenhvert slag på den samme golfballen gjennom 18 hull, man må også slå ut på annenhvert hull. Et krevende format hvor de spillte 92 slag.
Lag nr 2 var Mads og Morten, som spillte 85 slag.
De møttes i pausen før neste runde der de fikk servert en god lunch og ble enige om at de skulle glemme runden og måtte sette fokuset mot neste runde.
“Fourball”
Lag nr 1 var fortsatt Ole og Pål, nå skulle de spille formatet “Fourball”. Det fungerer slik at de spiller på hver sin ball, men kun den beste scoren på hvert hull blir skrevet ned på scorekortet. Noe som gjør det mulig å spille veldig gode scorer hvis man timer de gode hullene mot de dårlige for makkeren. Hvor de spillte 86 slag.
Lag nr 2 var Mads og Morten igjen, som spillte 82 slag.
“Kritisk” lød Ole da vi var ingen av lagene var fornøyde med spillet og følte ikke de hadde fått uttelling. Da var det tilbake på hotellet for å nyte Utsikten fra hotellrommet mens vi ladet opp batteriene og følgte med på Viktor Hovland som spillte mye bedre.
Søndag 16.07.2022 – “Single”
Da var det duket for Individuelt spill “single”, hvor alle spiller slagspill hver for seg der de tre beste scorene teller. Gjengen fra Ogna Golfklubb ble enige om å holde ballen i spill å prøve og utnytte styrkene sine på banen de nå va mer kjent med.
Mads og Pål spillte 81 slag (+11) og Morten på 83 (+13) noe som gjorde at Ogna Golfklubb rykket opp to plasser forbi Stord GK og Arendal GK og endte på 10 plass sammenlagt.
Tusen takk til Ogna Golfklubb som sto for denne kjempeflotte opplevelsen vi fikk. Vi kommer sterkere tilbake neste år!
Mvh
Mads Risa – Kaptein Ogna GK