tirsdag
13.1 °C
  75 %

Sportslig avdeling Ogna Golf – 2024

Sportslig avdeling Ogna Golf – 2024

Ogna golf satser på sportslig aktivitet og styrker kapasiteten for å ta neste steg.

Ogna golfklubb har ambisjoner om at vi skal videreutvikle et positivt sportslig miljø hvor barn, juniorer og unge voksne kan finne gleden av å trene for å bli bedre. Parallelt er det vårt håp at denne tilnærmingen inkluderer de mange unge som strømmer til klubben i et allerede fantastisk bra klubbmiljø.

To av klubbens yngre medlemmer, Vegard Ovastrøm og Pål Augedal, har i år gjennomført trener 1 kurs i regi av Norges Golfforbund. Sammen med Klubben PGA pro og trenermentor Gunstein Reiestad Varhaug utgjør de i 2024 kjernen i klubbens sportslige kompetanse.

Videre har Ogna Golfklubb en mentor i Norges Golfforbund, Harald Haraldsen, som bistår oss med råd og veiledning på denne reisen.

De sportslige hovedaktivitetene i klubben er

  • Nybegynnerkurs – veien til golf. I år er det lagt opp til 8 kurs.
  • Barn & juniortrening – hver tirsdag (se hjemmesiden for detaljer)
  • Sportslig gruppe ønsker å tilrettelegge en ukentlig økt hvor trening for mer viderekomne arrangeres, etterfulgt av en treningsøkt i «slagkonkurranse». Dette vil være en praktisk treningsrunde i spill hvor slag er gjeldende – en kombinasjon av ferdighetstrening og mental balanse.
  • Deltakelse i Lag NM. Ogna golfklubb skal hvert år sende et lag – «team Ogna» hvor de best kvalifiserte får delta og representerer Ogna Golfklubb i Lag NM. De best kvalifiserte blir avklart etter en kvalifiserings konkurranse som arrangeres over to dager i juni.

Dog, det viktigste for alle som ønsker å bli gode, er å finne gleden i å trene. Egeninnsats for å bli bedre på alle av spillets faser vil gi hver enkelt av dere en bedre utvikling av ferdigheter og derigjennom en større mestringsfølelse og glede.

Kontaktdetaljer:

  • Vegard Ovastrøm, mobil: 477 07 615
  • Pål Augedal, mobil: 991 25 663