mandag
13.8 °C
  75 %

STATUS FRA HARALD

 

Nye plantegninger av klubbhuset

Ogna golfklubb sitt nye klubbhus er blant annet sponset av SI-Bygg og Mesterhus. Nedenfor kan du se dem nye plantegningen til klubbhuset.

Status Byggetrinn2 November uke 45

Mandag i denne uka stilte det opp en gjeng og fikk løftet opp ventilasjonsanlegget.  Halvorsen Fargehandel er nå ferdig med malinga av innvendige vegger.  Elektrofag Jæren har og gjort ferdig utebelysninga slik at vi kan bevege oss rundt bygget på en trygg måte nå i høstmørket.

Neste som skal utføres er å få på plass rør og installere ventilasjonsanlegget på dugnad i lag med Vidar Kverme hos Villa Ventilasjon Rens A/S.  Deretter så går vi vi på med friskt mot og gjøre ferdig taket.

Status i fra Harald Byggetrinn 2. 12 Oktober 2020

Nå er det full isolering i taket av klubbens flotte ungdommer. Så kjekt å se at alle stiller opp med glød og entusiasme. Her går det unna. Gleder oss til fortsettelsen sånn at vi kan få sitte inne under tak i vinter.

Status i fra Harald 5 Oktober 2020

Isolering i storstova, god innsats og veggene ble ferdig isolert i dag.

Neste økt blir å få isolasjon i taket og elektrisk på plass. Dette blir kjempebra.

8.mars

Første byggetrinn nærmer seg ferdig. De to foregående helgene er huset blitt nedvasket og klargjort til maling.

Her har disse 4 flinke damene stilt opp. Reidun, Gerd, Anne,Kitty og leder Synnøve. Denne uken som gikk har malerne fra Fargerike på Varhaug fått frie tøyler til og male tak og vegger i alle rom, dette er nå straks ferdig. Dette ser godt ut.
Nå mangler det bare og sette inn dører innvendig. Det blir gjort på dugnad snart.
Utvendig er kledning så å si ferdig, et par nye vinduer er satt inn p.g.a. skade på de gamle.

Alf Magne er i full gang med andre byggetrinn godt foran skjema. Grunnmurene er nå på plass og SI bygg skal snart i gang med å reise bygget. Det skal være byggemøte på torsdag denne uken for å redegjøre for de endringene som er gjort på tegningene.

Håper på at dugnadsånden er like god fremover. Det har været en krevende prosess og mye og ta stilling til, men det er utrolig kjekt og se den raske fremgangen.

Hilsen Nestformann Harald

01 Februar.

 • Da var vi I gang med en ny dugnadsrunde på Ogna, en fin morgen kl 09:00 så var vi i gang med 25 stk golfere med en fantastisk dugnadsånd.  Riving og klargjøring for byggetrinn nummer 2.  Rasmus stilte opp med minigraveren, de andre; både unge og eldre stilte med hammer og brekkjern. Det tok ikke lange stunden før vår gamle og trofaste «uteplass» var i de to containerne til Vestco. Rett og slett kildesortering på høyt nivå. Med Ivar i traktoren og et par ivrige håndmenn, var også hele belegningssteinen tatt opp og lagret på paller til gjenbruk. Gyro tok ansvaret for opprydning og vasking inne i den nye delen, slik at hele gjengen for første gang kunne ta seg en matbit i form av pizza i det nye klubbhuset. Fantastisk arbeid av alle som stilte i dag, vi håper like mange ivrige golfere stiller til neste gang. Vi takker våre samarbeidspartnere, Elektrofag Jæren som har ordnet strøm og lagt opp nye punkter. Mæland rør som har ordnet med vann og slik at vi kan få gå på do. Erik Håland som tidligere i uken har planert og gravd grøfter for drenering av vann og SI bygg som er godt i gang med bygging av tak. Det nærmer seg stadig nytt klubbhus!

27 Desember.

 • Da fikk vi et glimt med finvær innimellom regnbygene til å sette i gang med transportflytting av brakkene.  Ole Christian SI Bygg i lag med Alf Magne har organisert dette med Herredsvela Transport.  Flyttinga gjekk over all forventning i det fine været.  Nå er brakkene på plass og at vi kan planlegge videre hvordan plan løsningen blir innvendig.  Lit info om hva som skal skje videre fremover så må vi tette og isolere mellom brakkene og koble på Strømm slik at vi kan sette på lit varme.  Utvendig så skal hele kledninga fjernes på dugnad og klargjøres for at SI Bygg kan sette i gang med det utvendige arbeidet som skal gjøres med å skifte til ny kledning og bygge nytt tak.  Håvard som har tatt disse bildene under montering var og med og bidro under hele monteringa av brakkene.

07 Desember.

 • Denne uka har Alf Magne med kollega i firmaet sitt forskalt og støpet.  Revet forskaling og klargjort for at brakkene kan kjøres på plass.  Den mannen er bare rå, jobbe det kan han og J Nå skal det planlegges med Si Bygg og Herredsvela Transport med å få organisert transport og montering av brakkene, som og Alf Magne og er involvert i.  Tar av meg hatten for den mannen.  Lit info om hva som skal gjøres på dugnad når brakkene er på plass, da skal hele kledninga rives av i samarbeid med Si Bygg og da må vi til med dugnadsgjengen, for å få dette utført. Dette kommer jeg tilbake til med nærmere info om. 

29 November.

 • Denne uka har Alf Magne vert med og organisert utgravinga og forberedelser til forskaling. Et fantastisk bra utført gravearbeid som er utført av Erik Haaland Maskin. Fantastisk samarbeidspartner å jobbe i lag med. Matjorda som er verdifull for oss senere har det kjørt ned og tippen i nærheten av utslaget på firen.
 • Green keeper Leifen våres som har fjernet og tatt vare på betong hellene våres for gjennbruk

18 November.

 • Rett over helga i neste uke så setter Erik Haaland i gang med utgravinga av første byggetrinn.  Vi har og stengt vannet i Proshopen grunnet lekkasje i vannledning.

15 November.

 • I denne uka har Leif og Håvard organisert tømming av konteinerne.  Nå holder vi på med å planlegge utgraving i lag med Erik Haaland, eksakt dato har vi ikke enda.  Brødrene Haver er og i gang med forberedelser til forskaling av ringmuren.  Kommer tilbake etter hvert i god tid når vi trenger mere dugnadsarbeid.

 09 November vi river

 • Så kjekt å se at 23 blide golfspillere møtte frem til den store rivnings dugnaden. Det tok nøyaktig 2,5 timer og få jevnet det med jorden. Helt fantastisk – for en gjeng.
 • Flott og se at de som stilte var fra de yngste i klubben til de eldste. Nestformannen hadde fyrt i bålpanna fordi det så var kaldt, men alle jobbet så svetten rant så jeg så ingen som måtte varme seg….Roxmann leverte baguetter og kaker , Torstein kokte kaffe og gløgg så det ble tid til mat og litt sosialt underveis.Styret takker alle som kom …. Fortsettelse følger når oppbyggingen skal i gang.
  PS har du husket å melde deg på dugnad vider

07 Oktober inviterte til  dugnad

 • For å få til dugnaden utover vinteren så er vi avhengig at dere medlemmer er med og bidrar med det som dere kan. Vi var overveldet av medlemmenes villighet til å bidra.

21 August graving

 • Vi gang med å legge strømkabler, vann og kloakk pluss fiber inn til nytt klubbhuset.  Erik Håland står for gravingen
 • Elektrofag Jæren har stått for tilrettelegging av lys langs korthullsbanen