mandag
13.9 °C
  75 %

Julehilsen fra Styret

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.7.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Julehilsen fra Styret,

Sesongen er så godt som over, riktignok er det noen ihuga golfspillere som kommer til å trosse årstiden og fortsette spillet helt til sesongen starter igjen.

Klubben kan se tilbake på et begivenhetsrikt golfår! Året startet med bygging av nytt klubbhus. Deretter kom Covid-19 og mange uker med nedstengt land.

Etter hvert fikk golfanlegg åpne for spill med restriksjoner, men dette har ikke begrenset golfspillerne vi registrere en økning på 50% i bestilte runder i Golfbox. Gledelig!

Vi i styret var spent på om klubbens økonomi ville tåle avbruddet og restriksjonene. Men takket være at banene fikk åpne, offentlige tilskudd ble framskyndet og klubbens medlemmer som jobbet dugnad i små grupper samt gode bidrag fra sponsorene har vi greid det utrolige å få bygge trinn 1 av klubbhuset på plass. I disse dager jobbes det hardt for å ferdigstille trinn 2.

Vi har også hatt 2-3 personer ansatt i sesongen for vedlikehold og klipping av banene. Neste sesong håper vi å få på plass er godt opplegg for banedrift slik at banen vår skal bli enda mer attraktiv.

Klubben vår er i hovedsak drevet på dugnad, og det er mange som legger ned mange timer for klubben. Takk til alle dere.

Vi håper å se alle tilbake neste år, men dersom du ikke finner tid til golf må du huske å melde ifra innen 31.12 til klubben.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]